Falino, veelzijdig en vrouwelijk!

Veelzijdig

Falino is een dameslabel (succesvol in de markt sinds 1988) van deze tijd. Een merk dat precies snapt wat de behoeftes van een vrouw qua kleding zijn in haar veelzijdigheid van haar bestaan. Een collectie die onderling zeer goed combineerbaar en uiterst draagbaar is. Items die je vrouwelijkheid, persoonlijkheid en uitstraling van dat moment bevestigen.

Praktisch

De collectie is onderling goed te combineren, praktisch en van zeer goede kwaliteit. Uiterst draagbaar voor alle momenten van de dag. Van even op de fiets naar school, tot een etentje met vriendinnen. Buiten op het strand of een dagje op je werk: Falino is altijd stijlvol, van deze tijd en praktisch. Comfortabel met oog voor kwaliteit.

Voor iedereen

De collectie heeft connectie met de behoeftes van vrouwen van alle leeftijden en maten. Pasvorm en draagbaarheid staan bij ons hoog in het vaandel. Zodat elke vrouw, appel of peer, groot of klein, dik of dun, jong of oud iets van haar gading kan vinden in de collecties en zichzelf van de beste kant kan laten zien. De collectie is leverbaar vanaf maat 36 t/m 46.

Kwaliteit en kleur

De prijs kwaliteit verhouding is uitstekend en betaalbaar. Uiteraard kiezen wij onze materialen zeer zorgvuldig en voldoen ze aan de eisen van deze tijd. Naast kwaliteit vinden we het ook belangrijk dat materialen lekker aanvoelen wat het plezier van het dragen bevordert. De kleuren van onze collectie zijn mooi en colourful op elkaar afgestemd, zodat ieder artikel op zich er goed uitziet en de collectie als geheel ook een prachtig beeld geeft